Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

REVAlution-centrum geopend in AZ Herentals

 "To Walk Again", de stichting van Marc Herremans die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren, heeft haar nieuwe "REVAlution-centrum" geopend in het AZ Herentals. Dat kostte zo'n 3 miljoen euro.

Er was in het ziekenhuis al een centrum, maar dat is nu helemaal vernieuwd. "We zijn tijdelijk verhuisd, en dan is de hele zesde verdieping helemaal aangepakt. We hebben nu één grote oefenruimte. Naast de staprobot zijn er ook heel wat hoogtechnologische machines voor bijvoorbeeld kracht- of cardiotraining, om zo de mobiliteit van onze patiënten nog meer te verbeteren", zegt Kristel Gevaert, algemeen directeur van To Walk Again.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-11-2017 19:31:24)