Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Minister De Block weer heel even huisarts

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) heeft vandaag op de Brugse campus van de hogeschool Howest een nieuw gebouw voor de opleiding Verpleegkunde geopend en kroop daarvoor even terug in de rol van huisarts. Letterlijk, want het gaat om een simulatiecomplex waar situaties worden nagebootst.

Howest bouwde op de Brugse campus een klein ziekenhuis na met onder meer een afdeling pediatrie, een consultatieruimte en een afdeling intensieve zorg. Er is zelfs een thuissituatie nagebouwd, zodat studenten kunnen leren omgaan met huisbezoeken en patiënten in hun thuisomgeving. Studenten worden er ook gefilmd, zodat ze via de beelden kunnen geëvalueerd worden en zodat medestudenten kunnen leren uit de simulaties van anderen. Howest speelt met de bouw van de simulatieruimtes in op de vraag om de studenten veel meer te laten kennis maken met het beroep in een zo reëel mogelijke ruimte en situatie.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-11-2017 19:31:50)