En Français Home | Contact | Sitemap | Print | Inloggen

 

Ziekenhuis Oost-Limburg

Het ZOL is met 811 hospitalisatiebedden en 230 dagklinische bedden een van de grootste nietuniversitaire ziekenhuizen van België. De voorbije jaren werden er heel wat grote initiatieven en nieuwbouwprojecten concreet zichtbaar. De verdere kwalitatieve uitbouw van de zorg, de veiligheid, de tariefzekerheid en het comfort van de patiënt zijn hierbij de belangrijkste drijfveren.


 

Naast haar regionale functie vervult het ZOL een aantal belangrijke functies binnen de euregio. Hierbij onder andere Neonatale Intensieve Zorgen, hartchirurgie, neurochirurgie, het multi-disciplinair pijncentrum, IVF, het hyperbaar zuurstofcentrum…


De laatste jaren zijn de activiteiten in het ZOL steeds blijven toenemen, zeker wat betreft de dagklinische activiteiten. In 2011 werden er 33.991 patiënten opgenomen en werden er 50.786 dagklinische behandelingen uitgevoerd.


De groei, maar ook de toenemende mogelijkheden in de geneeskunde met vaak verdere subspecialisatie als gevolg, zijn een uitdaging voor de verdere uitbouw van de ambulante werking. Steeds meer behandelingen
kunnen aangeboden worden in een context waarbij de consultatie, de diagnostiek én de behandeling samen gerealiseerd kunnen worden. Dit kan een belangrijke meerwaarde bieden voor de kwaliteit van de medische zorg en de samenhang van het traject van de patiënt.


Patiëntvriendelijkheid
Het traject van de patiënt blijft een belangrijke bekommernis. Als groeiend ziekenhuis, zowel in omvang als in complexiteit, mag het perspectief van de patiënt niet uit het oog verloren worden. Het ZOL is er zich van bewust dat grootschaligheid niet per definitie gelijk staat met meer kwaliteit en meer patiëntvriendelijkheid. Hiervoor is inderdaad meer
nodig dan goede en moderne infrastructuur.

Daarom worden er op verschillende terreinen in het ZOL systematisch acties ondernomen om de zorg, de behandeling, de veiligheid en het comfort voor de patiënt te verhogen. We kunnen daarvoor rekenen op een sterk artsenteam en gemotiveerde en professionele medewerkers.


Mensenwerk
Ziekenhuiszorg is mensenwerk en daarom wordt er ook sterk geïnvesteerd in de ondersteuning van de ziekenhuismedewerkers o.a. via vorming. Het aantal ziekenhuismedewerkers blijft trouwens stijgen. Met ruim 2850 medewerkers, 250 artsen en tal van vrijwilligers en stagairs blijft het ZOL een van de grootste werkgevers in Limburg. De categorie verplegend personeel kende de grootste stijging.


Meer info?
Surf naar www.zol.be. De website van het ZOL biedt actuele informatie over:

 

  • de diensten waar er vacatures zijn voor verpleegkundigen en vroedkundigen;
  • het ziekenhuis en haar zorgaanbod;
  • de medische diensten, de geneesheren en hun raadplegingen;
  • onderzoeken en behandelingen en de hieraan verbonden kosten (prijsindicaties);
  • ZOLarium: het tijdschrift van de wetenschappelijke raad van het ZOL.

Waar?
Het ZOL is actief op 3 uitgestrekte campussen en 2 buitenraadplegingen: André Dumont (Waterschei), Sint-Jan (Genk), Sint-Barbara (Lanaken) en Hartcentrum (Genk), Centrum voor Gespecialiseerde Geneeskunde
(Genk).

 

GEEF EEN GEZICHT AAN ZORG
Zorg heeft vele gezichten in het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL). Verspreid over de campussen André Dumont, Sint-Jan en Sint-Barbara zetten meer dan 2850 medewerkers en 250 artsen zich dag na dag in om patiënten met de beste zorgen te omringen. Daarbij kunnen ze rekenen op een stabiele organisatie met een moderne infrastructuur en de nieuwste apparatuur.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde verpleegkundigen en
paramedici.

Welke profielen we zoeken? Neem snel een kijkje op
www.zol.be voor ons huidige jobaanbod en solliciteer online.

 

Wat we voor jou voorzien hebben?
Een prima arbeidscontract met aantrekkelijke voorwaarden zoals een groepsverzekering inclusief uniek bonusplan, kinderopvang, flexibele verlofregeling en mooie doorgroeimogelijkheden. Maar bovenal: een unieke kans om zelf een gezicht aan zorg te geven.


Geen vacature die overeenstemt met je profiel?
Wij kijken ook steeds uit naar spontane sollicitaties. Surf naar www.zol.be en solliciteer online.


Vragen?
Meer info bij hanne.harings@zol.be
of bij theo.thomassen@zol.be
(verpleegkundigen)

 

Lees hier meer over ons
 
Gegevens organisatie
Naam Ziekenhuis Oost-Limburg
Adres Schiepse Bos 6
3600 Genk
Postadres Schiepse Bos 6
3600 Genk
Telefoon 089 32 17 54
Website www.zol.be
 
Actuele vacatures
Psychiatrisch verpleegkundige (bachelor)
Hoofdditist(e)
 
logo