En Français Home | Contact | Sitemap | Print | Inloggen

 

Sint-Franciskusziekenhuis

Omdat zorg teamwerk is


Jaarlijks...

  • … behandelen we meer dan 32.000 patiënten
  • … krijgen onze poliklinieken 165.000 bezoekers over de vloer
  • … komen bijna 25.000 patiënten terecht op onze spoedgevallendienst
  • … doen 65.000 mensen een beroep op onze dienst radiologie
  • … staat een gedreven team van 650 medewerkers en 90 artsen continu paraat

 

Kom je terecht in het St-Franciskus ziekenhuis in Heusden-Zolder, dan merk je het meteen… Onze organisatie is continu in beweging op alle vlakken. Zo staan onze dynamische medewerkers dagelijks paraat om de allerbeste zorg op maat te bieden. Dicht bij huis én steeds met een persoonlijke ‘touch’ en klantvriendelijke instelling. Elke patiënt is bij ons in professionele en veilige handen en staat er nooit alleen voor. Het SFZ staat meer dan ooit aan ieders zijde!

 

Up-to-date

We zijn erg trots op onze compleet verbouwde ziekenhuisomgeving die uitgerust is met hoogtechnologische apparatuur. Als regionale organisatie zijn we in volle groei en staan we geen moment stil. Meer zelfs, we slagen erin om steeds up-to-date te blijven! Hoe? Door bewust te investeren in kwaliteit, medische specialismes optimaal af te stemmen op plaatselijke noden en nauw samen te werken met andere zorgverleners en gespecialiseerde instellingen.

 

Nieuwe look & feel

Onze vernieuwde infrastructuur en ons opgefriste logo passen volledig bij onze uitstraling als hypermodern ziekenhuis. Bovendien kaderen ze perfect in onze continue zoektocht naar optimale zorgverlening volgens de recentste ontwikkelingen. Met 268 bedden en een uitgebreide waaier aan medische specialismes omringen we elke patiënt met de juiste deskundige aandacht.

 

Werken bij het St-Franciskus ziekenhuis

Een job in de zorg… Het is niet voor iedereen weggelegd. Ben je uit het juiste hout gesneden, dan wacht er een mooie toekomst in ons ziekenhuis! Wij investeren volop in onze medewerkers en bieden nieuwkomers degelijke begeleiding om direct goed te starten. Dankzij ons uitgebreide introductieprogramma maak je meteen kennis met alle diensten en krijg je een peter of meter die je met raad en daad bijstaat.

 

Klaar voor een bloeiende carrière?

Ook nadien blijf je permanent op de hoogte via opleidingen, cursussen en uitdagende projecten. In de zorgsector is het immers cruciaal om voortdurend bij te blijven en het kwaliteitsniveau op peil te houden. Bovendien krijg je de kans om je loopbaan op eigen tempo uit te stippelen en door te groeien. Werken in ons ziekenhuis is dus méér dan gewoon een job uitoefenen!

 

Niets dan voordelen...

Wij zetten alles op alles zodat jij je prima in je vel voelt. Daarbij besteden we bewust aandacht aan een gezond evenwicht tussen werk en privé. Met een waaier aan mogelijkheden zoals tijdskrediet, thematisch verlof, deeltijdse prestaties, enz. zorgen wij ervoor dat je uurrooster optimaal afgestemd is op je leven. Verder bese­ en we dat ook je salaris van doorslaggevend belang is. Daarom hanteren we de sectorbarema’s en vullen we je loon aan met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en andere personeelsvoordelen.

 

Zin in een job bij het St-Franciskus ziekenhuis?

Surf naar WWW.SFZ.BE

 

Pastoor Paquaylaan 129 | 3550 Heusden-Zolder | Tel.: 011 71 50 00 | Fax: 011 71 50 01

 

 

Lees hier meer over ons
 
Gegevens organisatie
Naam Sint-Franciskusziekenhuis
Adres Pastoor Paquaylaan 129
3550 Heusden-Zolder
Postadres Pastoor Paquaylaan 129
3550 Heusden-Zolder
Telefoon 011 71 50 00
Website www.sfz.be
 
Actuele vacatures
strongZiekenhuisapotheker/strong
strongdirectiesecretaresse/strong
strongverpleegkundige Mobiele equipe (m/v)/strong
strongVerpleegkundige Geriatrie (m/v) /strong
strongOftalmoloog/strong
 
logo