En Français Home | Contact | Sitemap | Print | Inloggen

 

Sint-Franciskusziekenhuis

Zorg voor je


Het Sint-Franciskusziekenhuis in Heusden-Zolder is een dynamische organisatie met een moderne infrastructuur waar permanente investering in kwaliteit centraal staat. Een jong, gemotiveerd en gedreven team van een 650-tal medewerkers en een 90-tal artsen staat dagelijks klaar om de beste zorgen te bieden aan iedereen die in het ziekenhuis terechtkomt.


Het Sint-Franciskusziekenhuis groeit!
En dat zowel qua activiteiten, medewerkers als fysieke omvang. Onze nieuw bouw en uitbreidingen tonen vooral onze wil aan om de patiënt kwalitatief hoogstaande zorg dicht bij huis te bieden.

Hoogtechnologische apparatuur en doorgedreven aandacht voor ergonomie zorgen voor optimale werkomstandigheden. Met steeds als rode draad: het comfort en de persoonlijke benadering van de patiënten, maar zeker ook van onze medewerkers.


Werken bij het SFZ
Het hoge kwaliteitsniveau dat we onze patiënten bieden, trekken we steevast door in ons personeelsbeleid. Daarbij ligt de focus op de  individuele medewerker met permanente vorming, overleg en  beschikbaarheid van het modernste materiaal. Een jne werkplek creëren waarin medewer kers zich echt thuis voelen is een belangrijke doelstelling van het Sint- Franciskusziekenhuis.


Wij hebben ook aandacht voor het evenwicht tussen de thuissituatie en het werk van onze medewerkers. Met een waaier aan mogelijkheden, zoals tijds krediet, thematische verloven, deeltijdse prestaties, … bieden wij een uurrooster afgestemd op ieders behoefte.


Om nieuwe medewerkers snel vertrouwd en helemaal wegwijs te maken in onze organisatie besteden we erg veel aandacht aan opvang. Dankzij ons uitgebreide introductieprogramma kunnen nieuwkomers meteen  kennismaken met de verschillende diensten binnen het ziekenhuis. Ook nadien staat er een ervaren peter of meter paraat om nieuwe collega’s met raad en daad bij te staan.


In het snel wijzigende landschap van de zorgsector is het ook erg belangrijk om bij te blijven. Daarom bieden we onze medewerkers zeer ruime interne en externe vormingsmogelijkheden. We beseffen dat permanente vorming nodig is om medewerkers hun loopbaan te laten uitstippelen. Daarnaast zijn er cursussen die ze verplicht moeten volgen om ons kwaliteitsniveau continu op peil te houden.


Voordelen voor het personeel
Wij beseffen dat niemand bij ons komt werken voor het goede gevoel alleen. De verloning is minstens even belangrijk... Wij hanteren daarbij de sectorbarema’s en vullen die aan met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en andere  personeelsvoordelen.


Interesse?
Solliciteer via www.sfz.be, dan kunnen we jou binnenkort misschien verwelkomen als nieuwe collega in ons ziekenhuis!

Voor meer infio, surf naar www.sfz.be

Lees hier meer over ons
 
Gegevens organisatie
Naam Sint-Franciskusziekenhuis
Adres Pastoor Paquaylaan 129
3550 Heusden-Zolder
Postadres Pastoor Paquaylaan 129
3550 Heusden-Zolder
Telefoon 011 71 50 00
Website www.sfz.be
 
Actuele vacatures
HR medewerker werving & selectie - VTO
Adjunct hoofdverpleegkundige spoedgevallen (m/v)
zorgkundige - Intensieve Zorgen
Vrijwilliger (s) m/v - diverse afdelingen
Psycholoog op zelfstandige basis (m/v)
 
logo