En Français Home | Contact | Sitemap | Print | Inloggen

 

AZ Nikolaas

Een kwalitatieve zorg op mensenmaat


Om onze patiënten elke dag opnieuw, 24 uur op 24, met de beste zorgen te kunnen omringen is het van belang dat we kunnen rekenen op de inzet en het engagement van de hele organisatie. Het welzijn van onze patiënten wordt dan ook dagelijks door meer dan 2.300 medewerkers, waarvan 220 artsen, ter harte genomen.


Als ziekenhuis willen we onze patiënten te allen tijde centraal stellen door patiëntgerichte begeleiding aan te bieden en de kwaliteit van de zorg voortdurend te bewaken en te verbeteren. We spelen daarbij in op een aantal behoeften van de bevolking en bieden een antwoord op diverse maatschappelijke noden, dit door o.a. een rugschool, pijnkliniek, borstkankerscreening en palliatieve zorgen aan te bieden. Op 1 januari 2014 zijn we gestart met het kathlab. Onze patiënten hebben het recht op de meest accurate zorg. Hiervoor worden hooggespecialiseerde artsen aangetrokken, worden gespecialiseerde verpleegkundigen (borst-, pijn-, nutritie-, diabetesverpleegkundigen, enz.) opgeleid en investeren we in hoogtechnologische medische apparatuur.

 

Het nieuwe fusieziekenhuis

Op 1/1/2007 zijn de Wase ziekenhuizen AZ Maria Middelares en AZ Waasland gefusioneerd tot het grote regionale ziekenhuis AZ NIKOLAAS. Het ziekenhuis telt 822 bedden en heeft vestigingen verspreid over de hele regio Waasland:

  • Campus Sint-Niklaas, met een site aan de Moerlandstraat, een site aan de Lodewijk De Meesterstraat, een facilitair platform
  • Campus Temse
  • Campus Beveren
  • Campus Hamme
  • Campus Sint-Gillis-Waas

Het ziekenhuis beschikt naast een ruime waaier van hospitalisatieafdelingen ook over sterk uitgebouwde dagziekenhuizen (chirurgisch en oncologisch) en over uitgebreide poliklinische diensten.

 

Zin om hieraan mee te werken?

Je uitdaging? Je komt terecht in een aangename werksfeer in een dynamisch en groeiend ziekenhuis waarin gewerkt wordt met een geïntegreerd verpleegmodel.

Je profiel? Je hebt aandacht voor de belevingswereld van de patiënt. Je hebt een goede kennis van verpleegproblemen bij patiënten met afdelingsgebonden pathologie.

Je bent in staat om kennis, houding en vaardigheden te ontwikkelen voor een degelijke patiëntenbegeleiding. Je bent een constructief teamlid en kan zelfstandig werken.

Wat bieden we? Je krijgt een contract van onbepaalde duur (voltijds of deeltijds) waarbij de verworven relevante anciënniteit wordt overgenomen.

Je krijgt een gratis hospitalisatieverzekering aangeboden. Er is een eigen kinderdagverblijf voorzien. Bij start op 1 juli worden 5 vakantiedagen toegekend in het startjaar.

 

Voor meer informatie

Mevr. H. Servotte

Directeur verpleging

Tel. 03 760 21 56

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je gegevens door via onze website www.aznikolaas.be. Beschik je niet over internet, stuur dan je cv en motivatiebrief naar

vzw AZ Nikolaas, Moerlandstraat 1,

9100 Sint-Niklaas, t.a.v. Ilse Waumans,

directeur personeel en organisatie.

Lees hier meer over ons
 
Gegevens organisatie
Naam AZ Nikolaas
Adres Moerlandstraat 1
9100 Sint-Niklaas
Postadres Moerlandstraat 1
9100 Sint-Niklaas
Telefoon 03 760 26 19
Fax 03 778 09 41
Website www.aznikolaas.be
 
Actuele vacatures
Manager patiëntadministratieve processen (2015/56
Polyvalent verpleegkundige (2015/51)
Verpleegkundige operatiekwartier
Technieker Algemene Technische Dienst (2015/35)
Apotheekassistent (2015/60)
 
logo