Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

AZ Nikolaas

Een kwalitatieve zorg op mensenmaat


Om onze patiënten elke dag opnieuw, 24 uur op 24, met de beste zorgen te kunnen omringen, is het van belang dat we kunnen rekenen op de inzet en het engagement van de hele organisatie. Het welzijn van onze patiënten wordt dan ook dagelijks door meer dan 2.300 medewerkers, waarvan 220 artsen, ter harte genomen.


Als ziekenhuis willen we onze patiënten te allen tijde centraal stellen door patiëntgerichte begeleiding aan te bieden en de kwaliteit van de zorg voortdurend te bewaken en te verbeteren.

We spelen daarbij in op een aantal behoeften van de bevolking en bieden een antwoord op diverse maatschappelijke noden, dit door o.a. een rugschool, pijnkliniek, borstkankerscreening en palliatieve zorgen aan te bieden. Op 1 januari 2014 zijn we gestart met het cathlab. Onze patiënten hebben het recht op de meest accurate zorg. Hiervoor worden hooggespecialiseerde artsen angetrokken, worden gespecialiseerde verpleegkundigen (borst-, pijn-, nutritie-, diabetesverpleegkundigen, enz.) opgeleid en investeren we in hoogtechnologische medische apparatuur.


Vijf campussen 

Het ziekenhuis telt 822 bedden en heeft vestigingen verspreid over de hele regio Waasland:

- Campus Sint-Niklaas, met een site aan de Moerlandstraat, een site aan de Lodewijk De Meesterstraat & een facilitair platform
- Campus Temse
- Campus Beveren
- Campus Hamme
- Campus Sint-Gillis-Waas

Het ziekenhuis beschikt naast een ruime waaier van hospitalisatieafdelingen ook over sterk uitgebouwde dagziekenhuizen (chirurgisch en oncologisch) en over uitgebreide poliklinische diensten.

 

Zin om hieraan mee te werken?

Je uitdaging? Je komt terecht in een aangename werksfeer in een dynamisch en groeiend ziekenhuis waarin gewerkt wordt met een geïntegreerd verpleegmodel.

Je profiel? Je hebt aandacht voor de belevingswereld van de patiënt. Je hebt een goede kennis van verpleegproblemen bij patiënten met afdelingsgebonden pathologie.

Je bent in staat om kennis, houding en vaardigheden te ontwikkelen voor een degelijke patiëntenbegeleiding. Je bent een constructief teamlid en kan zelfstandig werken.

Wat bieden we? Je krijgt een contract van onbepaalde duur (voltijds of deeltijds) waarbij de verworven relevante anciënniteit wordt overgenomen.

Je krijgt een gratis hospitalisatieverzekering aangeboden. Er is een eigen kinderdagverblijf voorzien. Bij start op 1 juli worden 5 vakantiedagen toegekend in het startjaar.

 

AZ Nikolaas is op zoek

naar jouw toptalent (m/v)

 

Wij bieden

> Top job

Met doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheid. In een innovatieve en moderne omgeving. Met een goede ligging voor een optimale work-life balance.

> Top collega’s

Professioneel en gepassioneerd. Van wie je veel leert en met wie je vlot samenwerkt. In een sfeer van warmte, vertrouwen en vriendschap.

> Top ziekenhuis

Toekomstgericht, stimulerend en voortdurend in beweging. Kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat. Open en eerlijk, vol respect voor het leven.

 

Waarom jij top bent

Je bent een teamplayer met een hart voor al onze patiënten

 

Interesse?

Kijk voor de jobomschrijvingen op www.aznikolaas.be. Je vindt er alle info om online te solliciteren.

 

AZ Nikolaas staat voor 2300 medewerkers en 220 artsen op 5 campussen in Sint- klaas, Temse, Hamme, Beveren en Sint-Gillis-Waas

Lees hier meer over ons

Gegevens organisatie

Naam

AZ Nikolaas

Adres

Moerlandstraat 1
9100 Sint-Niklaas

Postadres

Moerlandstraat 1
9100 Sint-Niklaas

Telefoon

03 760 26 19

Fax

03 778 09 41

Website

www.aznikolaas.be

Actuele vacatures

Zelfstandig psycholoog Kinder- en jeugdpsychiatrie
Verpleegkundige neurologie (2016/32)
Coördinator Evenementen
Zelfstandig kinesitherapeut
Psychomotorisch therapeut kinder- en jeugdpsychiatrie (2016/19)
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (14-02-2016 17:44:24)