Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Zorgbedrijf Antwerpen

Heb jij een hart voor senioren? Vind je dat iedereen comfortabel ouder moet kunnen worden in zijn vertrouwde omgeving? Gewoon thuis, zelfstandig in een serviceflat of in een huiselijke kamer in een woonzorgcentrum? Kom dan bij ons werken!


Onze senioren zijn voortdurend op zoek naar extra mensen om hen in de watten te leggen: zorgkundigen, verpleegkundigen, maar ook kinesisten, ergotherapeuten… Met 17 woonzorgcentra verspreid over Antwerpen, kan je bij Zorgbedrijf Antwerpen dichtbij huis werken. Of je gaat aan de slag in een van onze 42 dienstencentra of bij senioren thuis als medeweker van onze thuisdiensten.

 

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een job waarin je écht een verschil kan maken
  • Een voltijds bediendencontract
  • Een goede balans tussen werk en privé
  • Werken dichtbij huis
  • Een uitdagende job met groeimogelijkheden binnen de woonzorgcentra of onze andere diensten
  • Een inscholingstraject van 1 maand waarbij je het hele bedrijf leert kennen
  • Persoonlijke begeleiding door een peter/meter en opleidingsmogelijkheden op maat om je talenten nog voort te ontwikkelen
  • Een marktconform salaris. Zorgbedrijf Antwerpen valoriseert relevante werkervaring uit de openbare en privésector en als zelfstandige
  • Extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering of de keuze voor extra verlofdagen en aantrekkelijke initiatieven van onze personeelsvereniging
  • Bedrijfsfiets/Fietsvergoeding of terugbetaling van 80 procent van je kosten voor het openbaar vervoer

 

Kom net als Natasja bij ons werken!
Natasja Van Roost werkt in woonzorgcentrum Bilzenhof: “Ik ben hier in 1999 gestart als zorgkundige, maar ik wilde eigenlijk altijd verpleegkundige worden. In 2008 kreeg ik de kans om die ambitie waar te maken, maar elk jaar keerde ik een maand terug om vakantiewerk te doen. Sfeer en teamgeest zijn van groot belang in onze job en tijdens mijn stages ontdekte ik dat dit niet overal vanzelfsprekend is. Een jaar na mijn terugkeer naar Bilzenhof als verpleegkundige kreeg ik de kans om hoofdverpleegkundige te worden. Zelf zou ik die stap nooit zo snel hebben gezet, maar onze directeur en twee andere hoofdverpleegkundigen moedigden mij aan. Dat typeert het bedrijfsklimaat hier. Ik zou nergens liever werken. Heel wat van mijn collega’s komen trouwens net als ik niet uit Antwerpen zelf, maar van de wijde omgeving zoals Ranst, Kapellen, Herentals en Olen. Dat we elke dag die afstand afleggen om hier te werken, zegt toch genoeg?”

Georgette en 16 000 andere senioren zoeken extra medewerkers om nog meer van elke dag te genieten.

 

Wil je dichtbij huis werken, je talenten kunnen inzetten en draag je senioren een warm hart toe? Kom dan werken bij Zorgbedrijf Antwerpen.

 

Je kan aan de slag in een van onze 17 woonzorgcentra, of onze thuiszorg verspreid over heel Antwerpen. En omdat je maar goed kunt zorgen voor anderen als je je zelf goed voelt, krijg je bij ons de beste voorwaarden om je leven en je werk combineren.

 

NIEUW WOONZORGCENTRUM 'T ZAND OP LINKEROEVER

 

We zijn op zoek naar

- Hoofdverpleegkundigen of
  ‘hoofden voor de zorgteams’

- Verpleegkundigen

- Zorgkundigen
  woonzorgcentra en thuiszorg

- Ergotherapeuten

- Orthopedagogen

 

Wens je meer informatie?

jobs@zorgbedrijf.antwerpen.be

 

Stel je meteen kandidaat op

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/vacatures

Lees hier meer over ons

Gegevens organisatie

Naam

Zorgbedrijf Antwerpen

Adres

Ballaarstraat 35
2018 Antwerpen

Postadres

Ballaarstraat 35
2018 Antwerpen

Telefoon

03 338 27 50

Website

www.zorgbedrijf.antwerpen.be

Actuele vacatures

Adjunct dienstencentrumcoördinator (m/v)
Hoofd Paramedisch team (m/v)
Gegradueerde verpleegkundigen (m/v)
Verpleegkundigen (m/v)
Hoofd Zorgteam (m/v)
En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-11-2015 21:46:25)