Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

8.000 extra banen voor de Vlaamse zorgsector

Uit het ontwerpakkoord tussen de Vlaamse regering, vakbonden en werkgevers blijkt dat er de komende 3 jaar een pak banen bijkomen in de zorgsector. Die extra banen dienen vooral om opvang te creëren.

De Vlaamse zorgsector kreunt. Overal zijn er helpende handen te kort. Dat bleek ook enkele maanden geleden uit de Pano-reportage over rusthuizen. Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) beloofde toen maatregelen.

In een nieuw ontwerpakkoord tussen de Vlaamse regering, vakbonden en werkgevers blijkt dat er de komende 3 jaar zo'n 8.000 voltijdse banen zullen bijkomen. Die banen moeten vooral extra opvang creëren.

Mark Selleslach van de christelijke vakbond: "Zowel in de ouderenzorg, gehandicaptensector maar ook bij zwaarbehoevende bejaarden is er dringend extra zorg nodig. We zullen nog jaren moeten vechten om de ergste situaties van werkdruk te verminderen."

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:24:14)