Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

AZ Jan Portaels stelt nieuwe algemeen directeur voor

Thierry Freyne wordt vanaf oktober de nieuwe algemeen directeur van het AZ Jan Portaels. Freyne werd eind vorige week aangesteld door de raad van bestuur van het Vilvoordse ziekenhuis. Dat betekent ook dat hij afscheid neemt als Procureur des Konings van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde.

Na het vertrek van dr. Guy Buyens als algemeen directeur, startte de raad van bestuur van het AZ Jan Portaels een uitgebreide zoektocht naar een geschikte kandidaat. Donderdagavond kwam er groen licht. Vanaf oktober gaat huidig Procureur des Konings van Halle-Vilvoorde Thierry Freyne aan de slag als algemeen directeur van het Vilvoordse ziekenhuis.

Een opmerkelijke overstap, want Thierry Freyne heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen justitie en oefende er verschillende functies uit. Zo was hij onder meer onderzoeksrechter en lid van het parketgeneraal van Brussel. De laatste jaren kon hij zich toeleggen op het beheer van verschillende juridische entiteiten. Als directeur van het Centraal Orgaan voor de Inbeslagname en de Verbeurdverklaring stond hij in voor de hervorming van de organisatie. Als procureur richtte hij in 2014 mee het parket Halle-Vilvoorde op en gaf hij er mee gestalte aan, waardoor de instantie op de kaart werd geplaatst.

> Lees verder ...

 


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:02:04)