Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

AZ Jan Portaels neemt voor eerste keer deel aan Dag vd zorg

Vanaf 10 uur is iedereen welkom in het AZ Jan Portaels voor tal van activiteiten.
Bezoekers leren het ziekenhuis kennen door twee fictieve patiëntentrajecten te
volgen. Zo leidt het traject van de 73-jarige Martijn, die met de ziekte van Parkinson kampt, ons doorheen de dienst spoedgevallen, radiologie, het operatiekwartier en meer. Het tweede traject, dat van de 42-jarige Marjolijn, loodst de bezoekers doorheen het laboratorium, de dienst patiëntenbegeleiding en psychiatrie. Medewerkers van het AZ Jan Portaels geven uitleg op verschillende plaatsen doorheen deze trajecten, die eindigen in een speciaal ontworpen ‘breingang’, waar bezoekers informatie en animatie rond het brein krijgen. Denk aan een psychosesimulator, een paramedisch revalidatietraject, een Pixar-film, puzzels en kleurplaten, maar evenzeer breinbrekers op kindermaat.

Jobbeurs en breinsessie met Ish Ait Hamou

Bezoekers die op zoek zijn naar een job, kunnen terecht op de jobbeurs aan de inkom, waar uitgebreid informatie wordt gegeven over de werking van het ziekenhuis en de openstaande vacatures. Daarnaast staat er tussen 10u30 en 11u30 een interactieve breinsessie met creatieve duizendpoot Ish Ait Hamou op het programma. Als ambassadeur van Te Gek!?, de organisatie die het taboe rond psychische problemen en kwetsbaarheden wil doorbreken, gaat de bekende Vilvoordenaar over dit thema in gesprek met de deelnemers. Voor de sessie met Ish dienen geïnteresseerden zich gratis in te schrijven via communicatie@azjanportaels.be. Wie na al dit nog steeds geen genoeg heeft, kan napraten met een drankje in de cafetaria van het ziekenhuis.

Contact:
dienst Communicatie
communicatie@azjanportaels.be
T 02 257 50 71


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (23-05-2019 15:17:02)