Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

AZ Nikolaas opent nieuwbouw Campus Beveren

In aanwezigheid van Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen, Prof. Herman Nys, voorzitter van de Raad van Bestuur van AZ Nikolaas, en Marc Van De Vijver, burgemeester van Beveren, opende het nieuwbouwziekenhuis AZ Nikolaas in Beveren officieel de deuren op 17 maart. Wij gingen langs voor een gesprek met enkele van de drijvende krachten achter het nieuwbouwproject.

 

Ook voor Koen Neve (facilitair directeur), Dirk Verschueren (diensthoofd bouwprojecten), Bart Schelfhout (projectleider) en Luc De Roos (technisch diensthoofd) is het een unieke mijlpaal nu het nieuwe ziekenhuis in gebruik is genomen. “Na enkele jaren actief het bouwproject te zien evolueren, geeft het uiteraard een grote voldoening eindelijk de stap naar het nieuwe ziekenhuis gezet te kunnen hebben. Zowat alle medewerkers uit Beveren keken ook uit naar deze nieuwe start. Dat kon je bijvoorbeeld zo afleiden uit de motivatie waarmee iedereen meewerkte aan de uiteindelijke verhuis”, vertelt Koen Neve bij het begin van een aangenaam gesprek.

 

>> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 22:42:48)