Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

AZ Jan Portaels gebruikt EPD van het UZ Brussel

UZ Brussel en AZ Jan Portaels in Vilvoorde hebben een overeenkomst gesloten voor het gebruik van het elektronisch patiëntendossier (EPD) van het UZ Brussel. Het is de bedoeling dat ook met andere ziekenhuizen dergelijke samenwerkingsovereenkomsten worden gesloten.

Primuz, het EPD van het UZ Brussel, is een volledig geïntegreerd klinisch werkstation dat alle corefuncties bevat eigen aan de hedendaagse patiëntensoftware. Er is door de jaren heen veel aandacht besteed aan de architectuur en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Omwille van zijn brede waaier aan functionaliteiten heeft het van HIMSS (USA) op de HIMSS-EMRAM schaal, de op één na hoogste score 6 gekregen, de hoogste score die in België ooit is gegeven. Het systeem wordt continu verder ontwikkeld om innovatief aan de top te blijven, zoals met clinical decision support, portals, mobiele toepassingen, …

 

> Lees verder ...

 


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:49:20)