Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ďWe volgen onze patiŽnten heel nauw opĒ

In een ziekenhuis speelt voeding een grote rol. Het houdt verband met een goed herstel, een optimale inname van medicatie, het bestrijden van overgewicht, doorligwonden. Patiënten hebben soms geen eetlust en lopen het risico op ondervoeding. AZ Damiaan in Oostende heeft negen diëtisten in dienst die alles nauwgezet opvolgen. Diëtisten Eefje Dufait en Kelly Bruyneel geven uitleg.

 

Hoe ziet de opdracht van diëtisten in AZ Damiaan er precies uit?

 

“Ons werkterrein is behoorlijk uitgebreid”, zegt Kelly Bruyneel. “In AZ Damiaan zijn negen diëtisten aan de slag. Iedereen heeft een eigen specialisatie. Zo legt een collega zich voltijds toe op ondervoeding. In het ziekenhuis werken we op enkele diensten met de Nutritional Risk Screening 2002, een gevalideerd systeem om problemen op te sporen.”

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 00:07:07)