Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

“We werken in een internationale omgeving”

Het AZ Jan Portaels in Vilvoorde heeft 406 bedden en zowat 1000 zorgverleners. In Vilvoorde is 46 procent van de inwoners niet van Belgische origine. Bovendien zijn Brussel, de luchthaven en een asielcentrum vlakbij. Hoe is deze internationale context voelbaar in het ziekenhuis?

 

Hoe gaat het AZ Jan Portaels beleidsmatig om met diversiteit?

Hans Van Hoeck, directeur personeel en organisatie: “Vilvoorde heeft een gemengde bevolking en ligt in een regio waar veel nationaliteiten elkaar kruisen. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze patiëntenpopulatie en in ons team. Diversiteit is hier dus elk moment aanwezig. We zijn een pluralistische instelling, wat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht religie of nationaliteit. Ook elk personeelslid met de juiste kwalificaties en de juiste ingesteldheid kan hier aan de slag. Deze brede aanpak hebben we dan ook vertaald in vier pijlers van AZ Jan Portaels, de basiswaarden van AZJP. Die pijlers zijn: Altijd kwaliteit, Zeer efficiënt, Jouw en ons respect en Persoonlijke beleving. Deze waarden trekken we door in de hele organisatie: patiënten, bezoekers, verwijzers en personeel.”

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 01:14:30)