Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

'Ongelooflijk dat ik dit heb klaargespeeld'

De Antwerpse Rkia Chennouf, ex-borstkankerpatiënte, kon toen ze negen maanden geleden aan haar training begon, niet zwemmen. Woensdag heeft ze de Zwintriatlon in Knokke-Heist binnen de opgelegde tijd kunnen afmaken. “Nooit gedacht dat dit zou lukken”, zegt ze daags nadien.

 

Rkia Chennouf (40) voelt zich de dag nadat ze 1 km heeft gezwommen, 45 km gefietst en nog eens 10 km gelopen 'een beetje stijf', maar ze straalt van trots. “Ik had het vorige week nochtans heel lastig”, zegt ze. “De triatlon kwam ineens heel dichtbij. Mijn twijfels of ik wel sterk genoeg zou zijn, werden met de dag groter. Bij het begin van de triatlon, toen ik verondersteld werd in de Damse Vaart te springen om 1 km te zwemmen, werd ik echt bang. Waar ben ik toch aan begonnen, dacht ik. Ik kan het nog altijd niet geloven dat ik dit gedaan heb.”

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (25-10-2020 07:00:27)