Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

20 jaar Wit-Gele Kruis in RoemeniŽ

Een delegatie van het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen werd op 7 november 2016 ontvangen door de Belgische ambassadeur in Boekarest, dhr. Thomas Baekelandt, naar aanleiding van de viering van 20 jaar activiteit van het Roemeense Wit-Gele Kruis.

 

Met steun van de collega’s in Vlaanderen, onder deskundige leiding van de toenmalige voorzitter van het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen dr. Daniël De Coninck, werd 20 jaar geleden, na de val van het regime van Ceaucescu, een model voor thuisverpleging ontwikkeld, ingebed in de Roemeense gezondheidszorg en cultuur. Het was steeds de bedoeling dat een aantal filialen van het Wit-Gele Kruis, gespreid over het ganse land, snel zouden evolueren naar een volledig autonome uitbating.

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 00:17:05)