Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Een job in de forensische psychiatrie, meer dan een beroep!

Ontdek het zelf en kom naar ons meet, greet, work event op 10 december!

 

FPC Gent, een forensisch psychiatrisch centrum voor high risk patiënten, draait inmiddels op volle toeren. Het aantal patiënten en personeelsleden groeide gestaag en kent op heden zo goed als een volledige bezetting. We zoeken nu nog collega’s om het enthousiaste team te vervolledigen! Er zijn vacatures voor verpleegkundigen, therapeutisch assistenten, afdelingshoofd zorg, animatoren en medewerkers ADL.

 

De forensische psychiatrie is geen evident werkterrein, maar de medewerkers die we spraken zijn unaniem enthousiast! Katja (44) is één van hen. Zij vond de motivatie voor haar keuze in het feit dat ze zo haar steentje bijdraagt aan een gepaste begeleiding van een kwetsbare groep mensen. “Het is een toffe job die het verschil kan maken in een groter geheel”, voegt ze enthousiast toe. Als verpleegkundige maakt ze deel uit van een multidisciplinair team en

werkt ze met de patiënten op de leefgroep. Met patiënten in gesprek gaan, hen motiveren, de dagstructuur op de afdeling bewaken, gericht teamoverleg, ..., het is dagelijkse kost. Medicatiebedeling en -controle, opvolging medische toestand van patiënten,  verpleegtechnische handelingen en de communicatie met de medische dienst behoren dan weer specifiek tot het takenpakket van de verpleegkundigen van het team.

 

De medewerkers van FPC Gent zijn het erover eens, in FPC Gent heerst een open bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijke groei, oog voor het individu en een goede, dynamische teamgeest. Over de vraag welke eigenschappen nodig zijn om er te aarden, moet ze niet lang nadenken…

 

Teamplayers met verantwoordelijkheidszin, die niet snel oor- en veroordelen. Met een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en stevig in de schoenen staan, zijn de gedroomde collega’s. Zin om dit team te versterken?

 

Randstad en FPC organiseren op zaterdag 10 december een meet, greet, work om 9.30 uur en om 12.30 uur bij FPC Gent. Heb je interesse om erbij te zijn of ken je iemand die interesse heeft? Schrijf je dan in op www.randstad.be/rsvp met code fpc10.


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 01:36:04)