Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ZNA en GZA kiezen voor gezamenlijke toekomst

De afgelopen maanden zochten ZNA en GZA Ziekenhuizen toenadering tot elkaar met het oog op het uitbouwen van een structurele en duurzame samenwerking. Vandaag zetten ook de medische raden én de overgrote meerderheid van de artsen in beide ziekenhuizen het licht op groen. Een nog op te richten vzw zal alle mogelijke samenwerkingsverbanden onderzoeken.

 

De samenwerking tussen ZNA en GZA werd deze week door een overweldigende meerderheid van de artsen goedgekeurd en aangemoedigd. Maar liefst 96% van de artsen verbonden aan ZNA en 83% van de uitgebrachte stemmen bij GZA, schaarden zich achter het samenwerkingsproject. Na groen licht van de raden van bestuur en de medische raden van beide ziekenhuizen, wordt hiermee een belangrijke derde horde genomen voor een gezamenlijke toekomst.

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 15:35:08)