Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Wit-Gele Kruis van Antwerpen gaat elektrisch

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen voegde drie elektrische wagens toe aan zijn wagenpark. De thuiszorgorganisatie, goed voor jaarlijks meer dan 10 miljoen dienstkilometers, wil hiermee zijn ecologische voetafdruk verkleinen.
 

Drie medewerkers van afdeling Antwerpen rijden sinds vorige maand met een Renault Zoe. Zowel het verbruik als de onderhoudskosten liggen de helft lager dan de gekende Renault Clio waarmee de andere thuisverpleegkundigen rijden. Omwille van het beperkte kilometerbereik van 150 km van de elektrische wagen, is er bewust gekozen voor verpleegkundigen die deeltijds in het stadscentrum van Antwerpen werken. De organisatie hoopt de komende jaren het aantal elektrische wagens uit te breiden, voornamelijk in stedelijke gebieden.

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (26-09-2020 01:06:44)