Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Vrijwilliger worden binnen RevArte?

“Een vrijwilliger kan door zijn betrokkenheid, engagement en warme persoonlijkheid de patiënten iets meer bieden dan wij professionelen. Daardoor is de vrijwilliger ook een mooie meerwaarde”, zegt An Van Overloop, die in het revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem sinds een goed jaar coördinator is van de vrijwilligerswerking. 

 

An Van Overloop is ook (en vooral) kinesist bij RevArte en vindt het coördineren van de vrijwilligerswerking een aangename afwisseling. “Ik zou moeilijk kunnen kiezen tussen beide jobs, want het is een totaal andere aanpak”, vertelt ze. “Als kinesist ben ik gewoon het allemaal ‘snel’ te doen: ik moet elke dag mijn vaste aantal patiënten binnen een zekere tijd behandelen. Daarnaast is er nog wekelijks de teamvergadering en zijn er administratieve taken zoals het invullen van het elektronische patiëntendossier en de ontslagpapieren. Met andere woorden: als kinesist kan ik alles binnen een goed afgelijnde periode van een week afwerken. Ik heb bijna nooit langere projecten.”

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 18:54:40)