Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Ergotherapeute Sofie Ferdinand wint een beurs van 15.000.

Het Europese life balance project team richt zich op het evalueren van test-hertest betrouwbaarheid  van de vertaalde versies van de Life Balance Inventory (LBI) bij mensen met MS binnen verschillende Europese culturen. Het doel is de levensbalans van mensen met MS in deze verschillende landen in te kaart brengen.

 

De landen  en centra die meewerken zijn: het National MS Center, Melsbroek (B), het MS Center, Overpelt (B), het Centre Neurologique et de Réadaptation Fonctionnelle, Fraiture (B), VU Amsterdam, Amsterdam (NL), MS Center Ry & MS Center Haslev (DK),  University Hospital Ljubljana (SLO),  MS Center, Barcelona (ES).

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:03:23)