Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ZOL. Van ziekenhuis naar zorgpark

ZOL is de lekker makkelijke afkorting van Ziekenhuis Oost-Limburg: het Genkse ziekenhuis enkele kilometers buiten de rand van de stad. Ziekenhuis is hier eigenlijk een achterhaalde naam, het woord campus is meer van toepassing. Want de site is een verzameling van een tiental verschillende, aan elkaar gelinkte blokken die allerlei medische diensten en verpleegafdelingen herbergen.

 

Op de campus bevindt zich ook een verpleegstersschool, een kinderdagverblijf, een kinderpsychiatrisch centrum en een bloedtransfusiecentrum. Elke dag is het er dan ook een aan- en afloop van duizenden mensen.

 

Wij klopten aan bij Philip Verheye, manager technische zaken, om het te hebben over alle uitbreidingen, verbouwingen en verfraaiingen die hij er met zijn team de voorbije 16 jaar gerealiseerd heeft. En we blikken ook vooruit, want voor het ZOL ligt er nog een verdubbeling van het terreinoppervlak in het verschiet.

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 17:25:10)