Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

OCMW Brugge lanceert jobcampagne 'Ongelooflijk cool'

Onlangs werd de jobcampagne Ongelooflijk Cool gelanceerd op de site van WZC Ten Boomgaarde. Als grootste zorgverstrekker in de regio heeft het OCMW van Brugge nood aan verpleegkundigen, kinesisten, zorgkundigen en ondersteunend personeel. Tientallen zorgvacatures in de hele Brugse regio liggen op hen te wachten.

 

OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “De campagne “Ongelooflijk Cool” is uniek omdat alle 2500 medewerkers van het OCMW betrokken worden bij het verhaal. Iedereen krijgt de kans om één of meerdere goede kandidaten aan te brengen in ruil voor een incentive. We maken gebruik van diverse sociale media en de 80 wagens van het OCMW dragen het campagnebeeld letterlijk in de straten uit.”

 

Op ongelooflijkcool.be kunnen mensen vanaf nu in één klik of swipe solliciteren.
Het OCMW van Brugge biedt een marktconform loon, een aangename werkomgeving en tal van extralegale voordelen.


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 21:57:10)