Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Jobdag bij FPC Gent op 25 april

Wil jij door kwalitatieve zorg bijdragen aan de veilige en verantwoorde terugkeer van geïnterneerden naar de maatschappij? Ben je sociaal geëngageerd en sta je bovendien stevig in je schoenen? Dan is een job bij FPC Gent of FPC Antwerpen vast iets voor jou!

 

Bovendien ontvang je twee festivaltickets als je aan de slag gaat!*


Express Medical is voor FPC Antwerpen én FPC Gent dringend op zoek naar een groot aantal verpleegkundigen, therapeutisch assistenten en medewerkers ADL (zorgkundigen met visum nummer), die in team de kwaliteit van zorg en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau willen brengen.

 

Kom naar onze Jobdag op 25 april en ontdek zelf of werken bij FPC Gent of FPC Antwerpen iets voor jou is.Schrijf je in op de Jobdag

 

Meer info over FPC


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 18:22:31)