Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Tentbedden als alternatief voor fixatie bij AZ Delta

Bij AZ Delta wordt gewerkt aan een fixatiearm beleid. Daarbij zoeken we patiëntvriendelijke alternatieven die ervoor zorgen dat bepaalde patiënten niet uit hun bed kunnen vallen. In dat kader worden op de dienst neurologie-hartziekten-neurochirurgie van campus Wilgenstraat voortaan  speciale tentbedden gebruikt. In zo’n bed behoudt de patiënt de bewegingsvrijheid, maar toch is vallen niet mogelijk.

 

Ervaring leert dat de patiënten veel rustiger zijn dan wanneer ze gefixeerd werden. Omdat het een vreemd gezicht kan lijken voor bezoekers, hangt aan de kamerdeur een kaartje om hen te vragen eerst een verpleegkundige te spreken vooraleer de kamer binnen te gaan. Momenteel gaat het nog maar om 2 bedden. Samen met het kwaliteitsteam vallen en fixatie zal het verder gebruik van dit bed in AZ Delta geëvalueerd worden.

 

AZ Delta


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (30-09-2020 01:19:23)