Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

UZ Leuven bouwt polikliniek van de toekomst

UZ Leuven en de K.U. Leuven bouwen samen aan de Health Sciences Campus Gasthuisberg, waar verschillende activiteiten samengebracht zullen worden. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw ambulant centrum dat het ziekenhuis klaar moet maken voor de stijgende ambulante patiëntenzorg. We spraken met Erik Van De Wauwer, afdelingshoofd projectbureau bij de technische dienst, en Steven Hinnisdaels, stafmedewerker ruimteplanning, over hoe de nieuwe polikliniek er zal uitzien.

 

Consultatiediensten geconcentreerd in Health Sciences Campus Gasthuisberg
De bouw van het nieuw ambulant centrum kadert in het ruimer architectuur masterplan van het UZ Leuven. De drie bestaande campussen Gasthuisberg, Pellenberg en de stadscampus  zullen in de toekomst versmelten tot twee campussen: Health Sciences campus Gasthuisberg voor alle acute zorgen en Campus Pellenberg voor revalidatie op universitair niveau. De acute zorg die momenteel nog plaatsvindt in de stadscampus en campus Pellenberg zullen overgebracht worden naar de  Health Sciences Campus Gasthuisberg.

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 13:03:49)