Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

What matters to you?, ook in het HH Leuven

“What matters to you” is een internationaal initiatief dat in 2014 in Noorwegen startte. Ondertussen werd het door vele landen opgepikt. Door de vraag te stellen “What matters to you?” naast “What’s the matter?” ontstaat een warme zorg waarbij de patiënt centraal komt te staan. Deze bijkomende vraag geeft aanleiding tot een oprecht partnerschap tussen patiënt, naasten en zorgverleners. Ook Vlaanderen wil aansluiten in 2017.

 

Ook bij ons in het regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven kozen we ervoor om een initiatief te delen waarmee we illustreren hoe we stilstaan bij de persoonlijke noden en bezorgdheden van onze patiënten. Een voorbeeld  hiervan is het multifunctioneel wandelpad dat een brug slaat tussen het ziekenhuis en de omgeving thuis.

 

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 17:43:31)