Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Leerwerkplaatsen in AZ Nikolaas

Sinds een aantal jaren richt AZ Nikolaas samen met Odisee en Arteveldehogeschool leerwerkplaatsen in. Meelopen in een leerwerkplaats is voor laatstejaarsstudenten een unieke ervaring die veel verder gaat dan een klassieke stage.

Dankzij de leerwerkplaatsen krijgen de studenten een totaalervaring. Alle verpleegkundige competenties worden geoefend. Ze dragen verantwoordelijkheid en worden voortdurend uitgedaagd om te streven naar de beste zorg voor elke patiënt. Communicatie naar elkaar en met elkaar staat centraal. De studenten stonden er niet alleen voor want steeds stond het team klaar om hun ervaring en expertise te delen.

Door de grote meerwaarde van het project breidde het project in ons ziekenhuis dit jaar uit naar vier leerwerkplaatsen:

- psychiatrische afdeling (Temse)
- pediatrie (campus Sint-Niklaas)
- cardiologie (campus Sint-Niklaas)
- geriatrie (campus Beveren).

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:01:10)