Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Werken bij Armonea? Als je houdt van kwaliteit ...

In de veertiende editie van Carejobs.be, een magazine voor aanstormend talent in zorg en welzijn, laat Armonea haar Quality Care Team aan het woord en licht projectmanager Thomas de Groote toe wat het kwaliteitsprogramma 'Armonea Experience' precies inhoudt.

Het Quality Care Team van Armonea

Op gezette tijdstippen komt het Quality Care Team van Armonea samen. Even voorstellen: Nathalie Jans (directeur Perwijshof), Lieve d'Heer (Head Care Larenshof), PAscale Myncke (Coördinator Kennis- en ervaringscentrum Anahata), Sonja Sommeryns (Quality Manager Care), Hilde de Bruyn (Trainer Quality Processes) en An Wens (Head Care Vogelzang). Ze hebben het over de voordelen van werken bij Armonea, over de kwaliteitsaanpak, de waarden die we bij Armonea hanteren en de zorgapp Zapps.

In de 83 woonzorgcentra, assistentiewoningen en serviceresidenties in België heeft Armonea één missie: "Senioren helpen genieten van leef-tijd, op de manier die hen het beste past." De groep helpt medewerkers die missie in de praktijk omzetten via investeringen in kwaliteit. Alleen al in 2017 wordt meer dan twee miljoen euro geïnvesteerd in onder andere aangepaste zorg en infrastructuur voor afdelingen met dementie en een aangepast programma rond active ageing. Sonja Sommeryns: "We investeren voortdurend in kwaliteit, en we meten het resultaat. We onderzoeken wat werkt en wat niet werkt. Maar alles wordt eerst getoetst aan de praktijk. Vanuit die praktijk werken we verder aan ontwikkelingen. Bottom-up is onze filosofie."

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 15:43:03)