Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Kom eens een dagje meedraaien in AZ Nikolaas!

Wil je graag verder studeren in de richting van de gezondheidszorg, maar twijfel je nog? Wil je echt weten hoe het er in een ziekenhuis aan toegaat? Twijfel niet langer en kom eens een dagje meedraaien in AZ Nikolaas!

Samen met onze verpleegkundigen ontdek je niet alleen de wereld van infusen, kompressen,... maar ook die van TOPzorg met een warm hart.

Voor iedereen ouder dan 16 jaar. Schrijf je in op een gratis inleefmoment via www.ikgaervoor.be/inleefmomenten

Heidi getuigt over haar inleefmoment
"Al na 5 minuten op de afdeling voelde het aan als ‘thuiskomen'. Mijn vader is op deze afdeling overleden, dus ik kende de afdeling al een beetje. Ik heb ervan genoten eens te proeven van de job als verpleegkundige: bedden opmaken, mensen (helpen) wassen,  iemand met bed gaan ophalen op een andere afdeling, eten afruimen,… Na enkele uren stond het zweet op mijn rug. Verpleegkundige is echt een zwaar beroep. Het is iets totaal anders dan mijn stresserende bureaujob in de logistieke transportsector, maar het geeft mijn innerlijke mens zoveel meer energie…"


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 22:39:29)