Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Gloednieuwe robotzaal in AZ Klina

Ons ziekenhuis pakt uit met een gloednieuwe robotzaal. De operatiezaal is beduidend groter dan de andere operatiezalen. En dat is nodig.

Sinds vorig jaar beschikken we over de nieuwste Da Vinci Xi robot. Deze robot is door de vele technologische innovaties groter. Artsen en medewerkers kunnen in de extra ruime zaal rustig rond de patiënt werken. De operatietafel is gloednieuw en uniek. Tijdens de operatie kan de tafel samen met de robot meebewegen.

De zaal heeft veel ramen met elektrische verduistering. Ook de laatste nieuwe 3D schermen, verlichtingstechnieken, camera, … zijn voorzien. Allemaal innovaties die de patiëntveiligheid ten goede komen. De artsen en verpleging zijn alvast heel enthousiast.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:46:44)