Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Leerlingen baten woonzorgcentrum Vulpia uit

Tweeëntwintig leerlingen van GO! atheneum De Ring Leuven mochten vandaag Vulpia-woonzorgcentrum Twee Poorten in Tienen uitbaten.

Het gaat om een onderwijsproject van Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) en wordt daarbij gesteund door de provincie Vlaams-Brabant. Via deze talentenstage (Vlajo) lopen leerlingen uit de eerste graad secundair onderwijs een halve dag stage in een bedrijf. Ze worden uitgedaagd om in een niet-schoolse omgeving hun ondernemende kwaliteiten in te zetten.

Werken bij Vulpia Tienen was plezierig en inspirerend voor de leerlingen die zo het ‘bedrijf’, hun eigen ondernemende talenten en deze van anderen beter leerden kennen. De tweeëntwintig leerlingen hadden er ontzettend veel plezier in om samen met de medewerkers van Vulpia aan de Raeymaeckersvest  de handen uit de mouwen te steken, klanten verder te helpen en hun talenten te bewijzen bij hun droomcoach. Burgemeester van Tienen Katrien Partyka reikte na afloop aan alle jongeren een talentendiploma uit.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:53:26)