Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Geen tijd om aan ons pensioen te denken

Samen zijn ze 122 jaar en werken ze 73 jaar in het AZ Jan Portaels. Ze herinneren zich de fusie tussen de Sint-Jozefkliniek en het Van Helmontziekenhuis nog levendig en werken al 14 jaar op Dagoncologie. Binnen enkele maanden verlaten ze het huis. Dat verdient op zijn minst een gezellig onderonsje.

'Ik dacht dat je mij op voorhand de vragen zou doorsturen?', wijst Wiske Symons ons fijntjes op onze niet nagekomen belofte, nog voor we plaatsnemen aan de tafel. Toch toont ze begrip voor onze vergeetachtigheid. 'Ik ben gefixeerd op de accreditatie in juni, heel stresserend. Ik ben helemaal nog niet bezig met mijn pensioen een voel me nog niet klaar om te gaan.' Collega Mia Quix stelt haar meteen gerust: 'We moeten ons er stilaan op voorbereiden, maar het klopt: rust krijg je niet.' Nog voor we goed aan de babbel geraken, moet één van beiden al weg om mee te helpen op de gang.

> Lees verder op pagina 28 van P-Moment


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 12:34:36)