Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

De toekomstplannen van AZ Nikolaas

Nadat we met Koen Michiels gepraat hadden over de netwerkvormingen, polsten we ook nog even naar wat er allemaal op til staat bij het AZ Nikolaas zelf: “Nieuwbouwplannen, een accreditering en een EPD”, klinkt het in een notendop.

Nieuwbouwproject

“We zijn volop bezig met de voorbereidingen van ons nieuwbouwziekenhuis. Aan de westelijke kant van Sint-Niklaas zijn we bezig met de aankoop van de nodige gronden. Zo’n 15 hectare. Op dit moment hebben we 80 à 85% al aangekocht. Het masterplan is recentelijke goedgekeurd. De volgende stap is het opstellen van een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP). De aangekochte hectares zijn landbouwgrond, die moeten nu dus nog ingekleurd worden als gronden van openbaar nut.”

De bedoeling is om de deuren van de campus in het stadscentrum van Sint-Niklaas te sluiten in 2027. “Over 10 jaar willen we dus onze intrek nemen in ons nieuwe ziekenhuis: modern, compact en toekomstgericht zijn de kernwoorden. De bouw zelf zou binnen een zestal jaar moeten beginnen.”

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 22:41:59)