Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

LiZa uit de startblokken

De start van het nieuwe schooljaar is ook op de Zorgcampus Schiepse Bos niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo'n 600 studenten van HBO5 Verpleegkunde Genk namen hun intrek in de gebouwen van de Limburgse Zorgacademie (LiZa). Later deze maand krijgen zij het gezelschap van ongeveer hetzelfde aantal bachelorstudenten van de UCLL. Samengeteld met 200 docenten betekent dit een totaal van bijna 1.500 nieuwe 'bewoners' van onze zorgcampus.


LiZa beschikt over een open leercentrum met bibliotheek, twee aula's, een vaardigheidscentrum en een hi-tech simulatiecentrum. Op vrijdag 18 september vindt er in het centrum van Genk een 'Student kick-off' plaats, met een picknick, wellness sessies en een optreden van Marco Z. Later op de dag wordt LiZa officieel geopend door Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

 

Lees meer ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (30-09-2020 01:27:16)