Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

't Winkeltje bevordert sociale interactie

‘t Winkeltje in wzc Ter Kempen brengt de bewoners elke donderdag veel meer dan koopwaar alleen. Woonzorgcentrum Ter Kempen uit Meerhout is de thuisplek voor 25 bewoners met met een cognitieve, mentale of psychische aandoening en voor 25 ouderen met dementie.

Sinds mei 2016 staat donderdagvoormiddag meer dan ooit aangeduid in de agenda, want dan opent onder het goedkeurende oog van bewoonster Mia het woonzorgwinkeltje van 10u30 tot 11u30.

Een goed jaar geleden ging, op initiatief van Ann Delacauw, ’t Winkeltje open. Een project dat kadert in de visie van het wzc om de sociale interactie bij de bewoners te bevorderen en de participatie te verhogen. “De bedoeling is om kansen te scheppen voor positieve rollen en wederkerigheid bij de bewoners”, omschrijft Ann het uitgangspunt van ’t Winkeltje. Ann is kinesiste in Ter Kempen en heeft daarnaast ook een bijkomende inhoudelijke opdracht ter ondersteuning van het team.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 18:03:14)