Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Wil je je studies met werk combineren?

Express Medical ... echt iets voor jou?

Wil je je studies met werk combineren? Zoek je een vakantiejob tijdens de vakantiemaanden of gedurende het schooljaar? Wil je graag in een ziekenhuis, een rusthuis of de thuiszorg aan de slag? Dan is Express Medical echt iets voor jou!

We bieden jou niet enkel een boeiende waaier van jobs aan, maar willen je vooral gidsen doorheen de administratieve procedures die bij een studentenjob komen kijken.
Via deze weg maken we je graag wegwijs. Uiteraard kan je voor bijkomende vragen ook terecht bij één van de consulenten van Express Medical.

Express Medical is dé referentie bij uitstek op het vlak van rekrutering, selectie en uitzendwerk binnen de gezondheidssector in België. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en het plaatsen van medisch en paramedisch personeel.

We stellen opdrachten voor gaande van enkele uren tot meerdere maanden tot optie vast in meer dan 80 ziekenhuiscentra, 150 rusthuizen, organisaties voor thuisverpleging, maar ook in ondernemingen, centra voor arbeidsgeneeskunde, kinderopvang, oppas bij zieke kinderen, ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 02:13:07)