Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Neem deel aan de 7de editie van Dag van de Zorg

Op zondag 18 maart 2018 wordt zorg en welzijn opnieuw in de kijker gezet. De inschrijvingen voor Dag van de Zorg zijn gestart. Schrijf nu in en ontvang 15% vroegboekkorting tot 31 juli 2017.

Door de positieve reacties wordt het thema van vorig jaar behouden. Zet ook dit jaar mee je schouders onder het thema ‘Samen Zorgkrachtig’ want de kracht van samen zorg dragen voor elkaar staat opnieuw centraal. Meer dan ooit wordt SAMEN met alle deelnemers een week lang de zorg- en welzijnssector in de kijker gezet tijdens de Week van de Zorg. Heb je nog geen idee wat jouw organisatie kan doen op Dag van de Zorg? Laat je inspireren door deze leuke filmpjes!


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 21:29:52)