Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Wij delen jouw passie voor warme zorg

Woonzorgcentrum De Hoge Heide

 

Onze medewerkers maken de kwaliteit die wij leveren. Als organisatie weten we als geen ander dat onze medewerkers de drijvende kracht achter onze kwaliteitsvolle zorg zijn. Hun dagdagelijkse inspanning en zorg voor onze bewoners zijn onze belangrijkste troef.

Werken bij KMSI betekent werken in een sector met toekomst en een organisatie met uitdagende toekomstplannen. Vanuit een multidisciplinaire aanpak wordt gestreefd naar zorg op maat voor elke bewoner, waarbij het mens-zijn voorop staat. Naast de inzet van hun vakkennis doen we ook beroep op hun passie om tot een professioneel, breed aanbod voor de zorgvrager te komen.

Als organisatie zetten we erg in op het geven van de nodige aandacht voor medewerkers en hun welbevinden. Zo nemen we opgebouwde anciënniteit over, bieden we maaltijdcheques en zijn er verschillende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Verder zetten we in op een goede work-lifebalance door de inzet van een vaste nachtploeg en trachten we het aantal weekends dat medewerkers werken te beperken door een gerichte personeelsplanning. Tot slot zijn onze medewerkers lid van personeelsvereniging CM en bieden we alle nieuwe collega's de mogelijkheid om aan te sluiten bij een groepsverzekering.


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 13:35:46)