Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

AZ Sint-Lucas winnaar op Gault&Millau Catering Awards 2015

Gisteren werden in Flanders Expo voor de allereerste keer de Catering Awards uitgereikt om de beste grootkeukens in de kijker te zetten. In de categorie ‘Gezondheid en nutritionele aspecten’ kwam voor Vlaanderen AZ Sint-Lucas, Campus Volkskliniek als winnaar uit de bus bij de keukens in eigen beheer.

 

Ook in ziekenhuizen kun je lekker eten. Dat mag wel blijken nadat gisteren op de Gault&Millau Catering Awards de grootkeuken van AZ Sint-Lucas, campus Volkskliniek met een award naar huis ging. Achter deze prijs zit het team van dienstverantwoordelijke Rony De Craene-Hoornaert met o.a. diëtiste Martine Willems en coördinator productie Steven De Haes dat dagelijks instaat voor 850 maaltijden.  Wat is volgens hen het geheim van een lekkere grootkeuken?

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 17:30:40)