Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Heerlijk helder in de zorg

Toegankelijke gezondheid en gezondheidsinformatie is een basisrecht. Een steeds groter wordende groep patiënten krijgt echter onvoldoende grip op hun gezondheid omdat de zorg- en gezondheidscommunicatie niet op hen is afgestemd.

Dankzij het innoverende werk van een multidisciplinair team binnen Thomas More zet de zorgsector, de overheid en het onderwijs nu de eerste stappen richting een laagdrempelige en inclusieve gezondheidscommunicatie.

Een aantal basisgezondheidsvaardigheden zijn nodig om optimaal voor je eigen gezondheid te zorgen. Deze gaan verder dan enkel kunnen lezen en schrijven. Een patiënt moet kunnen inschatten of gezondheidsinformatie betrouwbaar is, deze informatie begrijpen en ten slotte toepassen op de eigen situatie.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (30-09-2020 02:48:17)