Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Slagersvrouw wordt medisch secretaresse

Soms rol je in een job door de liefde. En soms rol je er door diezelfde liefde ook weer uit. Sybille Coppens kan erover meespreken. Een kwarteeuw lang is de slagerij van haar man haar leven. Tot hij zijn schort aan de haak hangt en zij het uniform van medisch secretaresse aantrekt.

Sybilles nieuwe witte jasje? Dat zit haar als gegoten. Al was het in het begin best wennen, daar op het secretariaat oncologie van het Gentse Maria-Middelaresziekenhuis. Aan de verhalen van lotgenoten, want zelf kreeg ze ook al twee keer kanker. Aan een job in loondienst in de schoot van een grote organisatie. Dat ook. Maar vooral aan een werkweek met veel meer vrije tijd. “Ik heb nu veel meer rust dan vroeger. En toch geniet ik er minder van dan toen”, beseft ze.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 01:17:28)