Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ZOL-app begeleidt vroeggeborenen tot twee jaar

Vandaag, op Wereldprematurendag, worden vroeggeborenen extra in de kijker gezet. Dit jaar focussen Belgische ouderverenigingen op het belang van de opvolging van vroeggeboren kinderen.

 

In het kader daarvan lanceert de Neonatale Intensive Care (NIC) van het ZOL als eerste ziekenhuis in Vlaanderen ‘Stap voor Stap’, een op maat gemaakt ondersteuningsprogramma om ouders thuis blijvend te begeleiden bij het opgroeien van hun prematuur geboren kindje. Ook de Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen (VVOC) werkte hier aan mee.

 

De app werd voorgesteld tijdens de ontmoetingsdag van zondag 15 november voor prematuren en hun ouders in het Genkse recreatieoord Kattevennen waar zo’n 450 ouders en hun kinderen te gast waren.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 15:54:41)