Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Iedereen heeft recht op gepaste zorg

Dr. Hilde Vanderheyden werd in 2016 hoofdarts van PZ Onzelievevrouw. Ze werkte toen al 14 jaar in het ziekenhuis als afdelingsarts en kliniekpsychiater voor de behandeling van depressie en persoonlijkheidsstoornissen.

“Ik heb altijd interesse gehad voor beleidskwesties”, zegt dr. Vanderheyden. “Toen ik in 2016 de kans kreeg om hoofdarts te worden, heb ik mij in overleg met mijn collega’s kandidaat gesteld. Mijn klinisch werk staat nu op een lager pitje, al vind ik het belangrijk om de combinatie te houden. Zo hou je voeling met de patiëntenzorg.”

Dr. Vanderheyden blijft als psychiater verantwoordelijk voor de behandelafdeling voor patiënten met persoonlijkheidsstoornissen. “Ik werk al jaren met deze doelgroep en blijf het uitdagend vinden om te investeren in patiënten van wie vaak wordt gedacht dat ze moeilijk behandelbaar zijn. Dankzij een dynamisch team in ons ziekenhuis en de samenwerking met het CGG Noord-West-Vlaanderen slagen we erin binnen het zorgtraject Persoonlijkheidsstoornissen een ruim en divers behandelaanbod en continuïteit van zorg te verzekeren.”

> Lees verder op pagina 8 van Afrit 8


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 17:01:09)