Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

UZ Gent luistert naar ouderen

Het UZ Gent mag dit jaar de Prijs Gert Noël in ontvangst nemen voor een project dat zorgverleners aanzet tot actief luisteren naar de noden van oudere patiënten. De prijs ondersteunt elk jaar een initiatief dat zorgt voor een betere begeleiding van patiënten in het ziekenhuis en/of een betere interactie met het zorgnetwerk.     

Zorg afstemmen op noden ouderen

Ouderen hebben vaak niet de kracht en de vaardigheid om hun wensen en noden duidelijk te maken. Dat wordt nog moeilijker als ze opgenomen worden in het ziekenhuis. Hun zorgafhankelijkheid neemt toe, wat hen nog kwetsbaarder maakt. Bovendien hebben zij dan de neiging om nog meer een beroep te doen op de zorgverleners die dikwijls al zwaar onder druk staan en zich moeten focussen op acute medische zorg.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (25-10-2020 06:59:39)