Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

ZOL opent innovatief interventioneel centrum

De medische disciplines interventionele cardiologie, elektrofysiologie, interventionele radiologie en vaatheelkunde, werden samengebracht in één interventioneel centrum. Door het samenvoegen van deze diensten in één grote eenheid, zal de patiëntenzorg verder verbeterd worden.


De patiënt met een aandoening van de bloedvaten  (=vasculaire aandoening) krijgt niet alleen een up-to-date behandeling door een multidisciplinair team maar zal ook opgevangen worden in een comfortabele en mooie dagkliniek waar veel aandacht is voor privacy.

 

Het nieuwe interventioneel centrum telt zeven interventiezalen, een recovery en een dagkliniek. Alle interventiezalen zijn uitgerust met de meest innovatieve, hoogtechnologische apparatuur. ‘Neusje van de zalm is de hybride zaal voor specifieke procedures als klepinterventies die kan omgevormd worden tot een operatiezaal’ zegt algemeen directeur Erwin Bormans. ‘Dit heeft vele voordelen, bijvoorbeeld als de verschillende disciplines samen een ingreep moeten uitvoeren of wanneer een patiënt acuut geopereerd moet worden. De zaal is immers in het interventiecentrum gelegen en er hoeft geen rekening gehouden te worden met het programma van het operatiekwartier.’

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (22-09-2020 13:46:03)