Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Een goed rapport voor AZ Delta

Zorginspectie kwam begin dit jaar langs bij AZ Delta zowel in Roeselare als in Menen. En we kregen een goed rapport zonder knipperlichten. Dat betekent dat de werking van de diensten waar Zorginspectie op bezoek kwam, goedgekeurd werd.

 

Op 6 en 7 januari werden zowel in Menen als in Roeselare alle afdelingen interne, dagziekenhuis, midcare, intensieve zorgen, spoedgevallen en MUG en apotheek onaangekondigd aan een grondig onderzoek onderworpen. De inspecteurs waren positief verrast over de werking op de diensten, ondanks de grote drukte en de recente fusie met de vele verhuisbewegingen en nieuwe teams.

 

Zorginspectie feliciteerde ons omdat de 94 artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers die zij hebben gezien, allemaal voldeden aan de basisvereisten voor handhygiëne.

 

De input die we kregen van Zorginspectie wordt alvast meegenomen in de voorbereiding van het behalen van een accreditatie door JCI. Dit is een label dat wordt toegekend als een ziekenhuis aan de normen beantwoordt van deze internationale organisatie. AZ Delta wil in 2017 dit label halen.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 23:04:16)