Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Vesalius: nieuw supraregionaal oncologisch netwerk

Acht ziekenhuizen hebben een supraregionale samenwerkingsovereenkomst ondertekend om het oncologisch netwerk Vesalius op te richten. Het gaat om het AZ Jan Portaels Vilvoorde, Heilig Hart Leuven, RZ Heilig Hart Tienen, H.-Hartziekenhuis Lier, AZ Diest, AZ Sint Maarten Mechelen, Imeldaziekenhuis Bonheiden en het universitaire ziekenhuis UZ Leuven. Het oncologisch netwerk Vesalius wil de hoogkwalitatieve zorgverlening voor patiënten met kanker verder uitbouwen en verbeteren.

De komende jaren werken de ziekenhuizen samen rond de zorgprogramma's oncologie, waarbij de expertise van alle partners een meerwaarde is. "De betrokken ziekenhuizen zullen samen een multidisciplinair oncologisch handboek opstellen", zegt Kristel Paulus van AZ Jan Portaels.

"Het oncologisch netwerk Vesalius zal het handboek als leidraad gebruiken om de patiënten de meest adequate zorg op de juiste plaats te bieden. Gezamenlijk afgesproken kwaliteitsindicatoren zullen geregistreerd en gebenchmarkt worden. Daarnaast is het ook de bedoeling om het Vesalius oncologisch netwerk verder uit te bouwen naar andere zorgactoren, zoals huisartsenkringen, thuiszorgorganisaties en patiëntenverenigingen."

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (24-09-2020 17:03:05)