Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Vrouw in de kijker: Annelies Albertijn (UZA)

In een groot ziekenhuiscomplex zoals het UZ Antwerpen zijn je dagen snel gevuld als je actief bent op de technische dienst. Dat is ook het geval voor Annelies Albertijn. Als projectingenieur spitst zij zich in de eerste plaats toe op de nieuwbouwprojecten in en rond het Antwerpse universitair ziekenhuis, dat in augustus het JCI-kwaliteitslabel behaalde.

 

In de lente van 2016 zal het zeven jaar geleden zijn dat Annelies Albertijn neerstreek in het UZA, na eerder aan de slag geweest te zijn als stabiliteitsingenieur bij een onafhankelijk bureau. Dat was haar eerste job, eentje die meteen ook naadloos aansloot bij haar masteropleiding in de industriële wetenschappen bouwkunde. “Maar die job was misschien wel een beetje eentonig. Dag in dag uit deed ik er stabiliteitsberekeningen. Op zich wel leuk en ook belangrijk, want zonder goede berekeningen kan je niet beginnen bouwen, maar dat was een stilzittende job. Computerwerk. Dan moet ik zeggen dat de variatie en dynamiek die ik in mijn huidige job terugvind mij echt goed doen.”

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (21-09-2020 18:14:18)