Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

21 september is Werelddag Dementie

Het zal u niet verbazen dat heel wat erfgoedorganisaties een aanbod hebben voor personen met dementie en hun mantelzorgers. Het geheugen en het verleden behoren tot de corebusiness van de erfgoedsector. De koepelterm ‘geheugeninstellingen’, gebruikt voor archieven, musea en bibliotheken, spreekt voor zich. Vooral in de periode rond Werelddag Dementie, op 21 september, worden extra inspanningen gedaan om die initiatieven in de kijker te plaatsen.

Dementie in beweging
De Wereldgezondheidsorganisatie WHO riep 21 september uit tot Werelddag Dementie. Ook in Vlaanderen wordt ruim aandacht besteed aan deze dag. De 'Vlaamse' werelddag wordt georganiseerd in de schoot van de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw, telkens op een andere locatie. Dit jaar vindt het evenement plaats in Roeselare, waar heel wat partners uit alle mogelijke sectoren een indrukwekkend programma hebben opgezet rond het thema 'Dementie in Beweging'.

> Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (27-09-2020 22:14:46)