Dus jij zoekt een job?

Meld je aan bij JobAlert en ontvang automatisch de meest geschikte jobs!

Maak je JobAlert aan

Het UZA groeit, letterlijk en figuurlijk

Elk jaar stijgt het aantal raadplegingen, opnames, operaties … in het UZA. Ook de infrastructuur groeit mee, met een nieuwe ziekenhuisvleugel in 2015 en nog heel wat toekomstplannen!

 

KONINGIN MATHILDE MOEDER- EN KINDCENTRUM - 2015

In 2015 opende een nieuwe vleugel van vijf verdiepingen, met veel licht en comfort voor de patiënten. Kindergeneeskunde, neonatologie, de materniteit en het nierdialysecentrum namen er hun intrek. De bovenste verdieping, goed voor 1500 vierkante meter, staat nog leeg. Dirk De Man, hoofd technische dienst: ‘Die zal deels ingevuld worden door kindergeneeskunde, met onder andere kinderneurologie en kinderoogheelkunde. Ook genetica en gynaecologie krijgen een plaats op de vijfde verdieping.’

 

ACHT ENDOSCOPIEZALEN - 2017

Waar vroeger kindergeneeskunde en nierdialyse zaten, op de eerste verdieping van het hoofdgebouw, worden 8 endoscopiezalen gebouwd. Daar zullen vanaf begin 2017 alle kijkoperaties en kijkonderzoeken gebeuren. De eerste en tweede verdieping worden overigens helemaal gereorganiseerd. Neurologie, gynaecologie, NKO, diabetologie … krijgen meer ruimte en het onthaal van de patiënten zal gepaard gaan met meer privacy, meer comfort en een betere doorstroming.

 

Lees verder ...


En Français  © CareJobs. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie,commercialisatie of exploitatie van de op Carejobs geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (28-09-2020 01:05:31)